Search:

Home | Financieel


Rekening Courant Krediet Rondkrijgen

door: piet-van-baanen

 

Het is zeer moeilijk na de financiŽle crisis om een rekening courant af te sluiten. Dit heeft er alles mee te maken dat de banken bijna geen risico willen lopen. Ze moeten ook wel, na wat de afgelopen tijd allemaal gebeurd is.

Is dat eigenlijk wel terecht? Veel experts vinden van niet. Vooral dat de banken geen financiering willen verstrekken aan de groep die hen juist het meest geholpen heeft. Want het is een feit dat de bedrijven het meeste belastinggeld binnen brengen.

De banken kunnen dus blij zijn dat ze dankzij het belasting geld van de bedrijven niet kopje onder zijn gegaan. Nu is het zeer complex om een rekening courant of een zakelijke lenig af te sluiten bij een bank. Dus de bedrijven hebben de banken geholpen, maar als ze wat terug willen hebben dan is het niet mogelijk om dat het te riskant voor hen is. Omgekeerde wereld.

Zijn er dan echt geen mogelijkheden? Natuurlijk zijn er wel mogelijkheden voor een rekening courant of een zakelijke lening. Het is meestal niet eenvoudig of binnen een paar dagen geregeld. Snelle leningen zijn eigenlijk alleen maar voor particulieren. Zakelijke leningen zijn gewoon een stuk complexer. Maar als een rekening courant eenmaal is toegekend dan heb je hem wel. Dat is toch wat rustiger ademhalen, hoe zelfverzekerd je ook bent.

Artikel bron: www.artikelenland.nl

Wil je meer weten over snel lenen of over een rekening courant krediet, kijk op Lening Informatie Centrum! Piet schrijft over financiele zaken en onderwerpen.

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Financieel artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard