Search:

Home | Financieel


Particulier Geld Lenen

door: Harald Lenen

 

Particulier geld lenen

Door de huidige economische situatie wordt het voor veel mensen die geld nodig hebben interessant om eens te kijken of ze geld kunnen lenen van goede kennis of een familielid. De vraag is alleen hoe doe je dat.
De kans is zeker aanwezig dat er de nodige problemen zullen ontstaan bij een dergelijke lening afsluiten indien men dat niet goed van tevoren met elkaar afspreekt.

Ook zijn er veel mensen die vergeten dat er wel degelijk particulieren zijn die veel geld tot hun beschikking hebben en dat best wel willen uitlenen. Je moet het alleen durven vragen. Denk maar eens aan al die mensen die al dan niet zwart geld ergens hebben verstopt. Natuurlijk kunt u niet overal gaan vragen van heeft u nog zwart geld ergens liggen en wilt u dat aan mij lenen.

Maar met de nodige tact en een beetje vindingrijkheid is er veel mogelijk. Er is zonder meer veel mogelijk op dat gebied, meer nog dan dat men in eerste instantie denkt. Bovendien is particulier geld lenen vaak beter dan naar de bank gaan. Het kan goedkoper zijn, maar het kan ook veel sneller gaan dan bij een erkende geldschieter.

Op mijn site kunt u meer tips aantreffen hoe u zoiets het beste kunt aanpakken zonder in de problemen te geraken. Mocht u van een vriend lenen dan is het natuurlijk wel zo aardig dat u ook nog in de toekomst een vriend van die persoon blijft.

Particulier geld lenen kan voor mensen in geldnood zeker een oplossing zijn en goed alternatief voor dure en onwillige banken.

Artikel bron:: http://www.artikelenland.nl

Auteur is eigenaar van financiele site over o.a. particulier geld lenen en andere zaken die te maken heeft met Meer ook op op zijn site die over geld lenen, bkr en kredieten

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Financieel artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard