Search:

Home | Computer


PC Kopen Hoeft Toch Niet Zo Moeilijk Te Zijn?

door: Ruben Blaauw

 

Je kent het wel, PC is stuk 3 jaar oud dus toch maar een nieuwe kopen. Je gaat naar Google zoekt op PC kopen en je krijgt bijna 2 miljoen antwoorden. Wat moet je doen? Een computer is heel handig maar veel te ingewikkeld om te begrijpen hoe het werkt.

Vaak vragen mensen een kennis, neefje of de buurjongen om de Computer uit te kiezen. Deze krijgt de opdracht ‘zoek maar een goede Computer op voor ongeveer €500,-‘. Met zijn eigen ervaringen kiest hij een leuke PC uit en besteld deze. Na een tijdje is de computer binnen en moeten software en hardware werkend gemaakt worden en dan is de buurjongen er weer vanaf. En toen stond er weer een PC voor de komende 3 jaar. Hij werkt niet perfect maar hij werkt en daar gaat het om.

Het zou toch veel gemakkelijk zijn als je gewoon zelf een PC kon uitkiezen? Een aanbieder die duidelijk verteld wat een computer kan en waarvoor hij gemaakt is. Een computer kopen zonder moeilijke taal maar met duidelijk uitleg. Een paar basismodellen die je naar wens een beetje sneller kan maken. Meer opslag ruimte? Nou dat kost je dan €20,- meer en dan kan je 2x zoveel opslaan, dat is ruimte voor meer dan 100 films of 5000 muziek bestanden. Zo koop je een PC!

Een tijdje geleden kwam ik z’n aanbieder tegen. Mijn schoonvader moest een nieuwe computer hebben en ik had geen zin om alle technische kennis op te halen om een goede PC te kunnen kiezen voor hem. Op de website van deze aanbieder kon hij zelf kiezen wat hij nodig heeft. Keuze uit 7 verschillende basismodellen Game PC, Multimedia PC, Budget PC, Familie PC, Media Center, Senioren PC en een Studenten PC. Hij kwam er al snel achter dat hij een Multimedia PC nodig had en heeft kon zelf de PC samenstellen met extra schijfruimte voor alle foto’s en video’s die hij heeft.

Als een kind zo blij want de volgende dag stond de PC werkend en al in de studeerkamer en waarom eigenlijk niet? Een computer kopen is toch helemaal niet zo moeilijk?

http://cpscomputers.nl/

Artikel bron: www.artikelenland.nl

Auther Information:

Dit artikel is geschreven door Henk de Vries die veel ervaring heeft in de computer sector. CPS Computers is een webshop waar je heel gemakkelijk zonder computerkennis je eigen computer samenstellen kan zoals een game pc of budget pc.

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Computer artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard