Search:

Home | Gezondheid


LTA Healing

door: Thomas Degroote

 

Wat betekent healing juist? Dit is een term die in de wereld van de alternatieve geneeswijzen gebruikt wordt als verzamelnaam voor een groot scala van therapeutische en paranormale behandelingstechnieken. De behandelingen gebeuren hoofdzakelijk door een therapeut, maar kunnen ook onder de vorm van zelftherapie worden beoefend.
De LTA therapie ontwikkeld door Ingrid Holvoet is een unieke paranormale healing techniek, waarbij unieke resultaten kunnen behaald worden.
Gekende andere vormen van healing zijn bijvoorbeeld Reiki of Chakra healing, en er bestaan nog veel andere soorten. De LTA therapie werkt echter op een totaal andere manier: er wordt geen gebruik gemaakt van kaarsen, handopleggingÖ maar mensen worden enkel en alleen van op afstand behandeld. De behandeling gebeurt door een LTA therapeut die de problemen bij een persoon wegneemt door gebruik te maken van de eigen energieŽn. De problemen bij iedereen (mens en dier) bevinden zich in het onderbewustzijn in de vorm van materie (die verschillende vormen kan aannemen). Deze materie kan door Ingrid Holvoet waargenomen worden d.m.v. haar paranormale gaven. Deze materie bestaat uit miljoenen Ďpatronení. Deze zijn verantwoordelijk voor heel veel ellende waar tot nu toe nog geen passende oplossing voor gevonden is.
Iedereen kan de LTA therapie leren, iedereen kan de gave ontwikkelen om de LTA therapie toe te passen, maar het is een lange weg zijn om een heel hoog niveau te bereiken. Toch is het de enige manier om je deze techniek eigen te maken waarmee je problemen kan op te lossen waar andere technieken niets aan kunnen veranderen. Dit maakt de LTA healing techniek zo uniek en net daarom is het meer dan de moeite waard om ze aan te leren.
Wat maakt de LTA therapie zo speciaal? Door middel van deze techniek kan het karakter volledig positief omgevormd worden, de gezondheid kan uitstekend worden, er kan preventief op ziektes gewerkt worden, iemand kan succesvol worden, verslavingen kunnen worden weggenomen, autisme kan worden weggenomenÖ Kortom een ganse waaier van problemen waar andere healing technieken tekortschieten, kan de LTA therapie oplossen en met blijvend resultaat!
Als je nog niet het hoge niveau van een LTA therapeut bereikt hebt, kan je wel reeds vanaf de eerste dag starten met de zelfbehandeling. Hierbij maak je gebruik van de energieŽn van Ingrid Holvoet om te werken op patronen in je eigen onderbewustzijn of dat van andere personen. Deze methode is zeker niet zo krachtig als het ontvangen van LTA therapie door Ingrid Holvoet zelf, maar je kan er zeker resultaat mee behalen. Bij het toepassen van deze methode werken de energieŽn van Ingrid Holvoet in op verschillende patronen tezelfdertijd. Het is dus niet zo dat je heel gericht op een bepaald patroon kan werken: vraag je bijvoorbeeld hulp om van een bepaalde angst verlost te geraken, dan is het evengoed mogelijk dat de energieŽn werken op het patroon dat ervoor zorgt dat je agressief bent. Om gericht op een patroon te werken moet je LTA therapie krijgen van Ingrid Holvoet zelf of je moet zelf dit hoge niveau bereikt hebben.

Artikel bron: www.artikelenland.nl

LTA healing is een baanbrekende alternatieve therapie waarmee alle psychische aandoeningen en heel wat lichamelijke klachten die niet door andere therapieŽn kunnen verholpen worden kunnen genezen worden. Ontwikkeld door Ingrid Holvoet op basis van nieuwe ontdekkingen ivm de oorzaak van ziekten en allerlei problemen in het leven en het onderbewustzijn.

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Gezondheid artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard