Search:

Home | Financieel


Hoeveel geld kan ik lenen?

door: paulvrode

 

Voor hoeveel geld kan ik een lening afsluiten?

Veel mensen zitten met de brandende vraag: "hoeveel kan ik lenen?". Er zijn genoeg rekenmachines op Internet te vinden die jou met alle plezier het antwoord op die vraag willen geven. Alleen zal een rekenmachine op Internet je nooit een ťcht betrouwbaar en bruikbaar antwoord kunnen verschaffen, hoe ingewikkeld de formule ook is.

Een adviseur kan je een veel bruibaarder en nauwkeuriger antwoord geven op de vraag hoeveel je maximaal kunt lenen. Natuurlijk zijn er tientallen, zo niet honderden adviseurs die jou graag willen helpen. De kunst is het om door alle reclamepraat heen te kijken en te bezien welke adviseur voor jouw situatie het beste is.

Het beste dat je kunt doen is spreken met meerdere aanbieders. Probeer te bepalen bij welke adviseur je het beste gevoel krijgt. Zorg dat je begrijpt wat het advies inhoudt en dat je goed met je adviseur kunt overleggen. Zorg ervoor dat niet alles aan je voorbijgaat omdat je zit te wachten tot je kunt tekenen. Veel mensen zoeken naar een simpel antwoord op de vraag 'hoeveel kan ik lenen?'. Maar als je de beste aanbieding wilt krijgen moet je ook weten wat de bijzonderheden zijn van je nieuwe lening. Voor je tekent moet je weten wat je per maand gaat betalen, welke producten er eventueel aan de lening zijn gekoppeld en hoe lang de lening duurt.

Pas als al die vragen beantwoord zijn weet je hoeveel je verantwoord kunt lenen. Bij de meeste geldverstrekkers teken je bij acceptatie van de lening dat je alles begrepen hebt. Zorg dat dit ook zo is.

Artikel bron:: http://www.artikelenland.nl

Paul schrijft over financiŽle onderwerpen. Hij schrijft ook over de vraag hoeveel geld kan ik lenen en over de lening in het algemeen. Voor meer info, kijk op www.woninginformatiecentrum.nl

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Financieel artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard