Search:

Home | Computer


Computer Repareren Of Niet?

door: Ruben Blaauw1

 

Vroeger werd eigenlijk alles gerepareerd, alles is te maken en een nieuw kopen was te duur. Tegenwoordig is dit veel anders, repareren wordt steeds minder gedaan. Als iets kapot is dan kopen we gewoon een nieuwe. Vooral bij computers is dit een lastige beslissing. Als je computer na een jaar of stuk gaat dan zijn de kosten voor reparatie vaak duurder dan het kopen van een nieuwe en je computer is al 2 jaar oud dus over een jaar koop je waarschijnlijk toch een nieuwe. Het grootte nadeel van een nieuwe kopen is dat je oude computer nog steeds stuk is en daar staan wel al die belangrijke bestanden op.

En is een nieuwe kopen eigenlijk wel de voordelige keus? Soms is er niet veel aan de hand en is je computer makkelijk te repareren. Als het repareren van een pc snel, goedkoop en van goede kwaliteit is dan is het repareren van je pc toch een betere optie dan het op nieuw kopen van een computer.

Vaak is het probleem niet de hardware maar de software. In 2 jaar tijd installeer je een hoop rotzooi en dat blijft allemaal in die computer zitten en op een gegeven moment is die computer het zat. Opschonen dus, maar hoe? Iedereen weet dat je, je computer moet opschonen maar het is gewoon te ingewikkeld en je bent veel te bang dat je bestanden kwijt raakt. Mijn tip: Bel een computer hulp lijn, die jongens zijn heel handig en nemen je computer op afstand over en zorgen dat je computer weer fris en schoon word. Deze computer hulp werkt vaak via een 0900 nummer en je betaald alleen de telefoonkosten. Super handig en snel.

Voor de echte pc reparatie zijn er ook genoeg handig computer mannetjes die langs komen, je pc ophalen of waar jezelf naar toe kan. Deze pc reparatie jongens lossen problemen vaak snel op zodat je snel weer met je eigen computer verder kan werken.

Dus Computer repareren of niet? Tsja ik zou zeggen reparatie is zeker de moeite waard en je bent je bestanden niet kwijt. Maar als je computer 5 jaar oud is, dan zou ik toch een nieuwe kopen voordat hij kapot gaat.

http://cpsreparatie.nl/

Artikel bron: www.artikelenland.nl

Auther Information:

Dit artikel is geschreven door Jan Groeneweg. Voor computer hulp en voor pc reparatie ga ik altijd naar CPS Reparatie. Voor computer repareren zijn zij de experts.

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Computer artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard