Search:

Home | Gezondheid


Boulimie behandeling

door: Thomas Degroote

 

Wil je een therapie die resultaten haalt om je van je boulimie af te helpen? Meld je dan nu aan voor een gratis boulimie behandeling. In ruil voor de gratis behandeling, wordt er van je gevraagd om verslagen te maken met de daarin vermeldde resultaten voor op het internet. Het gaat om een boulimie behandeling met LTA therapie, ontwikkeld door Ingrid Holvoet. Met LTA kan iemand volledig genezen van boulimie.
Boulimie heeft bepaalde symptomen die kenmerkend zijn voor deze ziekte. Het gaat vooral om het dwangmatig eten van grote hoeveelheden voedsel gevolgd door de dwang om alles er weer uit te braken.
LTA therapie is een zeer doeltreffende boulimie behandeling want het pakt de oorzaak van de ziekte aan. Volgens de visie van LTA ligt de oorzaak van boulimie diep opgeslagen in het onderbewustzijn. Ingrid Holvoet is paranormaal begaafd en kan het onderbewustzijn van mens en dier waarnemen in de vorm van een lichte materie. Normaal gesproken kunnen we dit zonder gaven niet waarnemen.
Tijdens een boulimie behandeling met LTA worden de onbewuste negatieve programmeringen die voor boulimie zorgen vernietigd. De negatieve programmeringen zijn verantwoordelijk voor alle psychische stoornissen. Zodra de onbewuste programmeringen van boulimie vernietigd zijn, is de boulimie behandeling klaar en geslaagd. De symptomen die bij de ziekte horen zullen nooit meer terugkomen omdat de eetstoornis volledig verwijderd is uit het onderbewustzijn.
Boulimie is naast een psychisch probleem ook een lichamelijk probleem. Door het vele overgeven richt boulimie heel veel schade toe aan het lichaam. Dit maakt de ernst van de eetstoornis erg groot. Door het vele overgeven zijn de speekselklieren vaak ontstoken en gezwollen, wangen kunnen pijnlijk zijn, gesprongen aders komen voor. Ook maagzweren en reflux (terugkeren van maagzuur in de slokdarm) zijn het gevolg van boulimie. De longen kunnen schade oplopen door het inademen van braaksel. Deze schade aan het lichaam die de eetstoornis met zich mee brengt maakt het heel erg belangrijk dat er zo snel mogelijk een doeltreffende boulimie behandeling plaats vindt.
Iemand die in de klassieke geneeskunde onder behandeling is voor boulimie, wordt vooral behandeld met psychotherapie. Bij sommigen slaat de behandeling tijdelijk aan maar in de meeste gevallen slaat het nauwelijks aan of de klachten komen na verloop van tijd weer terug. De drang om overmatig te eten en daarna te braken blijft helaas vaak aanwezig. Een boulimie behandeling met LTA maakt het mogelijk om voor altijd te genezen van de eetstoornis. Het verschilt van persoon tot persoon hoe lang de behandeling duurt, maar volledig genezen behoort tot ieders mogelijkheid.
De boulimie behandeling met LTA verloopt volledig vanop afstand. De blokkades die de eetstoornis veroorzaken kan Ingrid Holvoet volledig vanop afstand waarnemen en vernietigen. De patiŽnt hoeft zich niet te verplaatsen, wat voor sommigen erg prettig kan zijn. Het dagelijkse leven kan net als anders worden voortgezet tijdens LTA therapie.
LTA therapie kan alle psychische stoornissen en de meeste lichamelijke stoornissen verhelpen. Een boulimie behandeling met LTA zal altijd slagen, ook al duurt het bij de ene persoon langer dan bij de ander. In enkele gevallen kan het jaren duren voordat boulimie volledig genezen is. Als de stoornis genezen is, dan is iemand genezen voor de rest van zijn verdere leven. Dus ook al duurt het soms jaren, eenmaal genezen is voor altijd genezen. Dit geldt voor alle problemen. Daarom is LTA therapie meer dan de moeite waard.
Negatieve omstandigheden of gebeurtenissen kunnen net als de psychische of lichamelijke stoornissen volledig behandeld worden met LTA totdat ze verwijderd zijn uit het onderbewustzijn. Soms trekt iemand allerlei nare omstandigheden aan doordat er een negatief programma ligt opgeslagen in het onderbewustzijn. Als eenmaal de blokkades verwijderd zijn die tegenslagen veroorzaken, dan zal de persoon weer geluk in zijn leven aantrekken.

Artikel bron: www.artikelenland.nl

De LTA therapie kan boulimie volledig genezen. LTA werd ontwikkeld door Ingrid Holvoet. Er worden kandidaten gezocht voor gratis boulimie behandeling tot alle problemen opgelost zijn in ruil voor een getuigenis op het internet over de behaalde resultaten. LTA is gebaseerd op nieuwe ontdekkingen i.v.m. de oorzaak van boulimie.

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Gezondheid artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard