Search:

Home | Mode


Ben je een trendsetter of een trendvolger?

door: Deschryver

 

Beweren dat mode geen belangrijke plaats in beslag neemt in ons leven zou moeilijk zijn. Door de eeuwen heen is mode eigenlijk altijd iets relevants geweest voor heel verschillende mensen die echter iets gemeen hadden: ze wilden zich aantrekkelijk en speciaal voelen. De sensationele wereld van de mode bestaat uit veel meer dan elegante kledingstukken, een mooie bril of een fabuleus paar sandalen; mode betekent verleiding en glamour, maar het betekent vooral stijl als levensstijl.

Mode is tegenwoordig altijd en overal aanwezig, in alle mogelijke vormen en in alle aspecten van het leven. Zelfs als we verklaren geen trendvolger te zijn, geniet het onvermijdelijk van een heel groot belang in ons dagelijks leven en oefent het een stevige invloed uit op onze alledaagste beslissingen. Wanneer we een flesje parfum kiezen, wanneer we naar een concert van een populaire zanger gaan, wanneer we op reis gaan naar een bepaalde stad of wanneer we gewoon een trendy paar converse all stars kopen is mode aanwezig. Inderdaad, vandaag de dag zouden we zonder mode waarschijnlijk niet kunnen leven.

Voor veel mensen bestaat de mode uit hun hele levensstijl, hun hele leven. Deze liefhebbers van mode gaan naar deze of gene winkel omdat hij populair is, ze kopen een bepaalde jas of bril omdat het in de mode is, ze luisteren naar deze zanger of die zangeres omdat hij of zij extreem beroemd is en ze gaan naar die bepaalde kapsalon omdat het glamoureus is. Voor deze trendvolgers maakt trendy blijven hun leven speciaal en zorgt het ervoor dat ze zich goed voelen. En inderdaad, leven in de mode kan ontzettend fascinerend zijn.

Jammer genoeg is trendy zijn en blijven niet altijd zo gemakkelijk. Niet iedereen woont in New York City of heeft toegang tot de meest populaire en meest originele winkel, restaurant of bar. En toch, in de mode leven is mogelijk voor ons allemaal, we moeten gewoon de juiste beslissing nemen. Een elegant paar schoenen, een gewaagde avondjurk, een modern kapsel, een bedwelmende geur, een aantrekkelijk restaurant, een charmant avondje in Parijs in een luxueus kunstzinnig hotel... Trendy zijn bestaat inderdaad uit kleine grote beslissingen: Horloge? Armani. Parfum? Chanel. Costume? Dior. Schoenen? Vuitton. Zangeres? Lady Gaga. Bestemming? NYC. Cuisine? Creatief. En koffie? Nespresso, natuurlijk!

Het is hoog tijd voor verandering. Durf om deze grote verandering te doen en bereid je voor op een nieuwe leven van sensaties en glamour, elegantie en passie... Vergeet nooit dat jij een echte trendsetter kunt worden.

Artikel bron: www.artikelenland.nl

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

Not yet Rated

Klik het XML Icoon hierboven om Mode artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard