Search:

Home | Internet | Seo


''Hoe bedrijven kunnen bezuinigen met Seo''

door: bezuinigen

 

Voordelen van SEO voor bedrijven
Bedrijven kunnen profiteren van SEO op een heleboel manieren, zij het om de naamsbekendheid te vergroten, sales leads of verhoging van de omzet te krijgen. Hier beneden is een lijst van voordelen die bedrijven kunnen krijgen via SEO:

o Haal meer doelgericht verkeer. SEO kan het aantal bezoekers laten verhogen naar uw website die actief op zoek zijn naar uw product of dienst.

o Verhoging naamsbekendheid. SEO kan uw merk een hoog internationaal profiel bieden. U kunt ook gebruik maken van SEO om de naamsbekendheid voor een nieuwe dienst of product te creëren door het optimaliseren van het betreffende product of dienst als keyword om een hogere ranking in zoekmachines te verkrijgen.

o Marketing 7 dagen per week 24 uur per dag. Met SEO, zal uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week - zonder te stoppen te zien zijn op het internet bij de des betreffende zoekmachine en wel bovenaan bij de organische resultaten.

o Hogere omzet. SEO brengt je doelgericht verkeer op je site, het kan leiden tot een verhoogde verkoop van uw product of dienst.

o Lange termijn positionering. Zodra een goed geoptimaliseerde en ontworpen site op een plaats staat en wel in de ranglijsten op organische vermeldingen, terwijl de kosten voor Pay-Per-Click (PPC) Reclame voor adverteerders steeds maar doorgaat.

o Meer waarde voor euro’s. Zodra de website van uw bedrijf een hoge organische ranking heeft voor diverse keywords, zult u niet hoeven te betalen voor elk bezoek. Overwegende dat voor elke Pay Per Click (PPC) Advertentie, een hoge ranking zichtbaarheid is in de zoekmachines, betaald dient te worden voor elke klik wanneer hun website bekeken word.

Echter, om ervoor te zorgen dat u een succesvolle SEO invulling heeft, moet u ervoor zorgen dat uw toegewijdt SEO bureau zich houdt aan de richtlijnen van zoekmachines bij het optimaliseren van uw site.

VandenBekerom-internetmarketing.nl wij staan voor u klaar.

Artikel bron: www.artikelenland.nl

www.vandenbekerom-internetmarketing.nl/

Geef a.u.b. uw cijfer voor dit artikel

 

# of Ratings = 1 | Rating = 5/5

Klik het XML Icoon hierboven om seo artikelen te ontvangen via RSS!

Powered by Article Dashboard